Competiția de baschet interșcolar CUPA METIGLA susține Organizația Umanitară CONCORDIA

Asociația „Un Strop de Fericire“, în parteneriat cu Coilprofil, organizează cea de-a doua ediție a Competiției de baschet interșcolar CUPA METIGLA în Ploiești. Acțiunea are ca scop încurajarea practicării sportului în rândul tinerilor și a unui stil de viață sănătos. Fondurile obținute prin vânzarea biletelor de tombolă vor susține familiile defavorizate înscrise în programul Centrului de zi pentru copii și familii Casa ALEXANDA din Ploiești, proiect al Organizației Umanitare CONCORDIA.

Competitia va fi organizată pe două categorii: gimnaziu și liceu. Și-au anuntat interesul de participare 10 școli ploieștene care vor găzdui în perioada 11-15 aprilie 2016 meciurile de departajare, urmând ca TURNEUL FINAL să se desfășoare sâmbătă, 16 aprilie 2016, la Colegiul Național „Mihai Viteazul“ într-o atmosferă de prietenie, sportivitate, voluntariat și distracție.

Pentru a putea participa la competiție fiecare echipă trebuie să fie formată din 5 jucători și 2 rezerve, cel puțin o fată și maxim un jucător legitimat în prezent la un club sportiv, de stat sau particular.  Persoanele care încurajează echipele în finală pot participa la marea tombolă Metigla - caritate. Valoarea unui bilet de tomblă este de 3 lei, iar marele premiu constă într-un bilet la Untold Festival. Înscrierea se va face online până pe 8 aprilie. Regulamentul competiției și alte detalii se găsesc pe www.stropdefericire.ro .

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Asociația „Un Strop de Fericire“ este o organizație nonprofit  înființată în anul 2012. Aceasta desfașoară proiecte în 3 mari direcții:  sprijină orice categorie de persoane defavorizate, copiii din casele de copii în mod special; încurajează educația și dezvoltarea personală a tinerilor prin implicare în proiecte, learning by doing method, ateliere de dezvoltare personală și mobilități internaționale de tineret; organizează evenimente sportive, promovând astfel un stil de viață sănătos. Detalii despre aceste proiecte puteți găsi pe www.unstropdefericire.ro

Compania Coilprofil, prezentă pe piață din 2001, produce sisteme pentru învelitori metalice: țiglă metalică, sistem pluvial, tablă cutată, panouri termoizolante etc. Compania se implică în dezvoltarea societății civile prin susțirea unor activități sportive, culturale și educative: competiții sportive de ciclism, baschet, construirea primului centru de cercetare a condițiilor de confort din România, proiect inițiat și dezvoltat de un grup de studenți voluntari ai organizației EfdeN și multe alte proiecte. Mai multe detalii găsiți pe www.coilprofil.ro.

Organizaţia Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și non-profit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea şi (re)integrarea socială, familială, școlară și profesională a copiilor, tinerilor și familiilor aflate în dificultate, spre o viață independentă și autonomă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Centrul de zi pentru copii și familii Casa ALEXANDRA se adresează cu prioritate familiilor sărace din Ploieşti care se confruntă cu dificultăţi legate de integrarea şcolară a copiilor şi dificultăţi legate de identificarea unui loc de muncă. Printr-un complex de servicii integrate famiile sunt ajutate să depăşească situaţia de sărăcie şi de vulnerabilitate socială.

Facebook Twitter YouTube vimeo