• Școala Primară - CONCORDIA România Școala Primară - CONCORDIA România
  • Școala Primară - CONCORDIA România Școala Primară - CONCORDIA România
  • Școala de Meserii - Brutarie - CONCORDIA România Școala de Meserii - Brutarie - CONCORDIA România
  • Școala de Meserii - Grădinărie - CONCORDIA România Școala de Meserii - Grădinărie - CONCORDIA România
  • Școala de Meserii - Chelneri bar - Waiter  - CONCORDIA România Școala de Meserii - Chelneri bar - Waiter  - CONCORDIA România

EDUCAȚIE

Școala Primară CONCORDIA

EDU-CAMPUS CONCORDIA este un exemplu inovator, unic în România, care oferă servicii de educație și formare pentru copiii și tinerii proveniți din medii vulnerabile. Modelul educațional pe care îl implementăm se bazează pe o abordare holistică care include planul social, emoțional, intervenții personalizate în acord cu nevoile și dorințele elevilor și tinerilor.  

Școala de Meserii CONCORDIA

În EDU-CAMPUS au fost inaugurate două proiecte: Școala de Meserii CONCORDIA și Școala Primară CONCORDIA. La Școala de Meserii CONCORDIA organizăm cursuri gratuite de formare profesională pentru tinerii din medii defavorizate, iar Școala Primară CONCORDIA își deschide porțile atât copiilor din familii nevoiașe, cât și celorlalți copii din comunitatea locală. 

Centrul de tranzit

Centrul de Tranzit reprezintă un serviciu social pentru 25 de tineri cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani, proveniți din sistemul de protecție specială sau medii defavorizate și are drept scop integrarea/ reintegrarea socio – profesională și dezvoltarea abilităților de viață independentă a acestora. 

Ajutăm copiii și tinerii să acceseze o educație de calitate. Pentru copiii și tinerii care nu se pot aștepta la sprijinul familiei lor, este o mare provocare să aleagă o școală și îi sprijinim până la finalizarea educației, prin EDU-CAMPUS CONCORDIA. Îi ajutăm pe copii să aleagă o școală și îi sprijinim până la finalizarea educației, atât prin gestionarea problemelor legate de școală, cât și a celor familiale.

 

Deviza noastră: Aici fiecare contează!

 

Newsletter Donează