Mihaela CERNESCU

„Îmi place mult să gătesc. Am aflat de Școala de Meserii CONCORDIA de la un văr care a studiat aici.

Când am auzit că există o școală unde pot să locuiesc, unde primesc mâncare gătită de noi, mi-a surâs ideea de a urma aici cursurile pentru bucătar. Mi-a plăcut faptul că aici cursurile durează un an, felul în care se lucrează, și nu îmi venea să cred că există o școală care să îmi ofere asemenea posibilități.

Eu vin din Prahova, din Satul Podgoria, Comuna Tătaru. Am crescut acolo alături de familia mea, alături de sora și fratele meu. Bunica este bucătăreasă și m-a încurajat să o urmez. Tocmai de aceea am venit la Școala de Meserii CONCORDIA și am reușit să intru la cursurile pentru bucătar.

Îmi doresc să învăț multe, să descopăr bucătăria. Tot ceea ce fac, fac cu drag și mândrie, și vreau să învăț în fiecare zi ceva nou. Pentru că mi-am demonstrat mie însămi că pot realiza multe lucruri, îmi doresc foarte mult să termin cursul cu brio.

Și pentru că am terminat 8 clase, îmi doresc să îmi continui și școala, să merg la liceu.

Visul meu cel mai mare este să mă specializez și să plec în străinătate, pe un vas de croazieră, să întâlnesc multă lume și să văd lucruri interesante în fiecare zi.“

Mihaela, 17 ani

Facebook Twitter YouTube vimeo