• Apartamente sociale si Job Coaching 1 - Proiecte Sociale - CONCORDIA România Apartamente sociale si Job Coaching 1 - Proiecte Sociale - CONCORDIA România
  • Formare profesională pentru tineri - CONCORDIA România Formare profesională pentru tineri - CONCORDIA România
  • Apartamente sociale și job coaching CONCORDIA România Apartamente sociale și job coaching CONCORDIA România
  • Job Coaching și apartamente sociale - CONCORDIA România Job Coaching și apartamente sociale - CONCORDIA România

Programe sociale și educaționale pentru tineri defavorizați

Organizația Umanitară CONCORDIA este acreditată să ofere servicii specializate pentru stimularea ocupării forţei de muncă, după cum urmează:

  • Servicii de informare şi consiliere
  • Servicii de mediere a muncii pe piaţa internă

Prin aceste servicii sprijinim persoanele defavorizate social să se integreze pe piaţa muncii. Numai în 2022, 412 de tineri din București, Ilfov și Prahova, fără adăpost, din familii dezorganizate sau care provin din sistemul de protecție a copilului, fără surse de venit, au beneficiat de acest program. Prin Serviciul de Job Coaching, tinerii primesc servicii de informare și consiliere, facilitarea accesului la formare profesională, mediere pentru un loc de muncă și, adițional, servicii de cazare, acolo unde este cazul. 

Secțiunea este în construcție. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați: Andreea Roman | Director Programe București | E andreea.roman(at)concordia.org.ro | M 0724 550 424.

Partener istoric:

Locuința Protejată Casa HANNES și atelierul ocupațional

Prin locuințele sociale din București oferim 51 de locuri de cazare pentru tineri care provin din mediul instituționalizat, din alte proiecte ale Organizației Umanitare CONCORDIA, centre de plasament, mediul stradal, asistență maternală sau alte situații, cu vârste între 18 și 35 de ani, care au un loc de muncă, dar nu-și permit să plătească un spațiu locativ închiriat, care obțin un loc de muncă și se află în parcursul de pregătire pentru o viață independentă.

Locuința Protejată Casa HANNES este o locuinţă protejată care găzduiește 6 femei cu dizabilități multiple, cu vârste cuprinse între 22 şi 44 de ani. Aici, ele își dezvoltă cât mai multe deprinderi de folos pentru a putea trăi independent. Ele locuiesc împreună, se gospodăresc, petrec timpul liber și lucrează zilnic timp de patru ore la atelierul de confecționat produse handmade. Atelierul ocupațional ajută tinerele să treacă, de la stadiul de persoane asistate în permanență, la femei active, capabile să-și poarte de grijă și chiar să ajungă la statutul de angajat stabil.

Newsletter Donează