News

Prin campania „Faci gem și faci bine” împlinim împreună visurile copiilor

Peste jumătate dintre copiii din România trăiesc afectați de sărăcie sau excluziune socială. Zahăr Mărgăritar, alături de Organizația Umanitară CONCORDIA, duce mai mai departe parteneriatul prin care contribuie la o viață normală pentru aceștia. 

Cu fiecare pachet de zahăr gelifiant Mărgăritar cumpărat, contribui la o copilărie mai frumoasă pentru copiii defavorizați. În 2022, Zahăr Mărgăritar susține proiectele Organizației Umanitare CONCORDIA, contribuind cu suma de 20.000 Euro. În acest fel, ajută copiii și familiile aflate în dificultate și sunt alături de ei pentru a construi noi povești de viață. Acum poți face visurile copiilor să devină realitate doar făcând gem.

Prepară gem cu Zahăr Mărgăritar și transformă fructele într-un gem aromat și delicios, care îți amintește de zilele însorite din livadă încă din prima. Vezi cum fructele, florile și plantele aromatice devin momentele de vară pe care le poți pune la borcan pentru tine și cei dragi. Pe scurt, Zahăr Mărgăritar transformă lucrurile de zi cu zi în momente speciale, de care să te bucuri tot anul. Aici găsești toate detaliile. Plus multe rețete simple și delicioase.­

Newsletter Donează