News

Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“, ediție aniversară 30 de ani CONCORDIA

Organizația Umanitară CONCORDIA organizează cea de-a VI-a ediție a Concertului Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“, joi, 11 noiembrie 2021, începând cu ora 18:30, la Teatrul ODEON din București.

Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“ are ca scop strângerea de fonduri pentru sprijinul copiilor din familiile nevoiașe înscriși la Școala Primară CONCORDIA, prima școală privată din România care și-a deschis gratuit porțile copiilor din medii defavorizate, dar și celorlalți copii din comunitatea locală care vor să aibă acces, cu o taxă modică, la un program educațional de calitate. 

Valoarea unui bilet este de 100 lei, iar companiile pot achiziționa unul dintre pachetele de sponsorizare Platinum, Gold, Silver și Bronze. 

Cu un istoric de 30 de ani, CONCORDIA sprijină peste 2.000 de copii, tineri și adulți în fiecare an, prin proiectele sale din București, Prahova și Dâmbovița.

Parteneri PLATINUM ediția a V-a, 2019: Ambasada Austriei în România, Forumul Cultural Austriac, Teatrul Odeon, Angelli, The Grand, Tymbark Romania.­­­

­­

Newsletter Donează