News

Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“, ediția a VII-a

Organizația Umanitară CONCORDIA organizează principalul eveniment de strângere de fonduri al anului, Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“ ediția a VII-a, joi, 5 octombrie 2023, începând cu ora 18:30, la Teatrul ODEON din București.  

Pe scena evenimentului vor urca acordeonistul Jakob STEINKELLNER din Austria, tenorul Vlad MIRIȚĂ alături de pianistul Alexandru BURCĂ., copiii din programele CONCORDIA, precum și alți invitați speciali care au fost alături de CONCORDIA de-a lungul timpului. Gazda evenimentului va fi și de această dată jurnalista Irina Păcurariu.

Accesul la eveniment se va face pe baza biletului în valoare de 150 LEI. De asemenea, invităm companiile să achiziționeze unul dintre pachetele de sponsorizare PLATINUM (5.000 EUR), GOLD (3.000 EUR), SILVER (2.000 EUR) sau BRONZE (1.000 EUR).


Un copil sărac nu alege ziua când abandonează școala

Un copil sărac abandonează școala când nu are cu ce să se încalțe, cu ce să se îmbrace, ce să își ia în pachețel. Abandonează și când nu e nimeni care să îi spună să rămână, când vede că e ultimul din clasă și e lăsat așa. Abandonează când nu are cu cine să își facă temele, când nu îl sprijină nimeni să învețe să scrie și să citească. Un copil sărac crește brusc când abandonează școala, chiar dacă are doar 11-12 ani.

Avem cea mai mare rată a abandonului școlar din toată Europa deoarece copiii noștri nu au un sistem de sprijin pus la punct. Asta nu mai trebuie să se întâmple.

Am creat Centre de Zi pentru ca 120 de copii să aibă unde să își facă temele și să recupereze materia de la clasă. Dar centrele nu sunt doar pentru asta: aici îi hrănim, le dăm haine curate, le spunem o vorbă bună și le sprijinim familiile.

Sprijinul și puterea ta înseamnă o șansă în plus să iasă din sărăcie. 
Înseamnă că pot continua să meargă la școală, să aibă prieteni, să fie îngrijiți. Comandă biletul în valoare de 150 de lei sau achiziționează unul dintre pachetele de sponsorizare.


Mai multe detalii și rezervări la următoarele date de contact: concert@concordia.org.ro | +40 730 003261.

Evenimentul este realizat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României și cu sprijinul Teatrului Odeon.

Parteneri: Ambasada Austriei la București, Forumul Cultural Austriac București, Teatrul Odeon București, PEPCO România.

Parteneri GOLD: The GrandSchoenherrSTRABAG, GoodMills România.

Parteneri BRONZE: Tymbark RomaniaApa Bucovina,  AngelliLeasePlan România, Bosch România, TPA România, Fundația AutonomBlue Film Production, Cosmin Sbarcea - Fotografie de eveniment, Angels Photography.


Parteneri GOLD ediția a VI-a, 2022: Ambasada Austriei în RomâniaForumul Cultural AustriacTeatrul OdeonThe Grand, GoodMills România. https://fundatia.autonom.ro/,

 

Newsletter Donează