News

Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“, aniversare 30 de ani CONCORDIA

Organizația Umanitară CONCORDIA organizează principalul eveniment de strângere de fonduri al anului, Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“ cu ocazia aniversării a 30 de ani, joi, 29 septembrie 2022, începând cu ora 18:30, la Teatrul ODEON din București.  

Pe scena evenimentului vor urca violonistul Alexandru Tomescu, pianista Adela Liculescu, Corul copiilor din CONCORDIA, precum și alți invitați speciali care au fost alături de CONCORDIA de-a lungul timpului. Gazda evenimentului va fi și de această dată jurnalista Irina Păcurariu.

Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“ are ca scop strângerea de fonduri pentru sprijinul copiilor și tinerilor ocrotiți de CONCORDIA. De 30 de ani, intervenim în comunitățile sărace pentru a-i ajuta pe cei care trăiesc aici să-și construiască noi povești de viață. Prin casele de tip familial, centrele de zi, școlile și locuințele sociale din București, Ilfov, Dâmbovița și Prahova, ajutăm copiii și tinerii să-și regăsească încrederea, să se dezvolte și să pornească pe un nou drum spre o viață independentă. 

Accesul la eveniment se va face pe baza biletului în valoare de 100 LEI. De asemenea, invităm companiile să achiziționeze unul dintre pachetele de sponsorizare PLATINUM (5.000 EUR), GOLD (3.000 EUR), SILVER (2.000 EUR) sau BRONZE (1.000 EUR).

Mai multe detalii și rezervări la următoarele date de contact: concert@concordia.org.ro | +40 730 003261.

Evenimentul este realizat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României și cu sprijinul Teatrului Odeon.

Parteneri GOLD: The Grand, GoodMills România.

Parteneri: Ambasada Austriei la București, Forumul Cultural Austriac București, Teatrul Odeon București, PEPCO România, Agrana, Schoenherr, Apa Bucovina, Blue Film Production, Cosmin Sbarcea - Fotografie de eveniment, Holograma3D.

 


Parteneri PLATINUM ediția a V-a, 2019: Ambasada Austriei în RomâniaForumul Cultural AustriacTeatrul OdeonAngelliThe GrandTymbark Romania.­­­

Newsletter Donează