CONCORDIA Academia este furnizor de programe de formare și servicii de suport, destinate capacitării și capabilizării profesioniștilor în servicii sociale, servicii socio-medicale și educație, în România și în Republica Moldova. Cursurile sale, recunoscute la nivel european și orientate către creșterea calității intervențiilor sociale, includ formări pentru Manager în Servicii Sociale, Practician în Servicii Sociale și Supervizor în Servicii Sociale. Formările sunt acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și primesc credite din partea Colegiului Național al Asistenților Sociali din România. Doar în anul 2020, 237 de organizații și instituții din România și Republica Moldova, prin 940 de persoane, au beneficiat de serviciile CONCORDIA Academia, programe de formare de lungă și scurtă durată, dar și servicii de supervizare, coaching și mentorat.

CONCORDIA Academia aduce o intervenție de tip systemic, integrat, în domeniul social și conexe acestuia, sociomedical și socio-educațional. Asta pentru că suntem convinși: profesioniști mai buni – intervenții sociale mai bune.

Printre partenerii noștri strategici amintim: Academy of Social Management (ASOM)/Kardinal König Haus din Viena, Universitatea de Științe Aplicate Vorarlberg din Austria, EURODIR, Colegiul Național al Asistenților Sociali din România și Asociația Supervizorilor din România. 

Citește mai mult pe pagina oficială CONCORDIA Academia.

 

Newsletter Donează