• CONCORDIA Romania - Proiecte Sociale - Academia CONCORDIA Romania - Proiecte Sociale - Academia

CONCORDIA Academia - formare și servicii de suport pentru profesioniștii în servicii sociale

Program de formare

CONCORDIA Academia este furnizor de programe de formare și servicii de suport, destinate capacitării și capabilizării profesioniștilor în servicii sociale, servicii socio-medicale și educație, în România și în Republica Moldova. Cursurile sale, recunoscute la nivel european și orientate către creșterea calității intervențiilor sociale, includ formări pentru Manager în Servicii Sociale, Practician în Servicii Sociale și Supervizor în Servicii Sociale. Formările sunt acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și primesc credite din partea Colegiului Național al Asistenților Sociali din România. Doar în anul 2021, am avut peste 600 participanți la cursuri, webinarii, workshop-uri și evenimente, peste 200 alumni ai programelor de formare de lungă durată, și peste 150 profesioniști din 18 organizații la peste 100 sesiuni de coaching și peste 150 sesiuni de supervizare.

Impact social

CONCORDIA Academia aduce o intervenție de tip systemic, integrat, în domeniul social și conexe acestuia, sociomedical și socio-educațional. Asta pentru că suntem convinși: profesioniști mai buni – intervenții sociale mai bune.

Partenerii CONCORDIA Academia

Printre partenerii noștri strategici amintim: Academy of Social Management (ASOM)/Kardinal König Haus din Viena, Universitatea de Științe Aplicate Vorarlberg din Austria, EURODIR, Colegiul Național al Asistenților Sociali din România și Asociația Supervizorilor din România. 

Citește mai mult pe pagina oficială CONCORDIA Academia.

 

Newsletter Donează