Brutăria CONCORDIA

Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!

Promovând o alimentație sănătoasă, la Brutăria CONCORDIA sunt pregătite produse naturale pe baza unor rețete create de specialiști brutari români și austrieci. Produsele conțin făină de grâu și secară, au un conținut ridicat de semințe și sunt dospite cu maia naturală de secară, fără coloranți sau amelioratori sintetici dăunători.

Brutăria CONCORDIA vine cu o gamă variată de produse de panificație: pâine cu semințe și secară, chifle și baghete, covrigi bavarezi, dar și cu produse de patiserie tradiționale austriece, precum Biscuiții Smiley (Teegebaeck), Gugloful sau Prăjitura Linzer.

Brutăria CONCORDIA este dotată la standarde europene. Produsele sunt livrate zilnic prin serviciul de comenzi (comenzi.cd@concordia.org.ro | M +40 726 244806).

Prin vânzarea produselor de panificație și patiserie ale Brutăriei CONCORDIA, tineri aflați în dificultate urmează cursurile de brutar/patiser organizate de Școala de Meserii, program al Centrului pentru Educație și Formare Profesională CONCORDIA. Mai mult decât atât, absolvenții cursurilor de brutari și patiseri pot rămâne angajații Brutăriei CONCORDIA, ca rampă de lansare către piața muncii.  

Urmărește-ne pe Facebook!

Facebook Twitter YouTube vimeo