Premiul pentru cel mai bun spectacol la Festivalul Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard

Premiul pentru cel mai bun spectacol, la cea de-a V-a ediție a Festivalului Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard, a fost acordat producției „Decidem singuri, nu există ziduri“, piesă pusă în scenă de colegul nostru, Costin Nedelcu, împreună cu trupa de teatru a Penitenciarului Jilava. Premierea a avut loc în cadrul Festivalului Multiart pentru Deținuți Dana Cenușă – Descătușare prin cultură, secțiune a evenimentului organizat de Primăria Municipiului București, prin Teatrul Nottara, în perioada 7-18 octombrie 2017.

Premiul pentru rezultate excelente în proiecte de integrare

Pe 23 martie 2017, în cadrul Galei United Way, am primit premiul pentru rezultate excelente în proiecte de integrare, „Schimbă o viață. Transformă o comunitate“. Mulţumim pentru recunoaștere, dar mai ales pentru sprijinul și susţinerea continuă!

Harta Inovatorilor Sociali din România

În 2017, Ashoka a realizat Harta Inovatorilor Sociali din România şi a Susţinătorilor lor, care cuprinde numele a 932 de oameni care au dezvoltat proiecte menite să aducă un sprijin major în comunitate, printre care se află și numele Dianei Certan și Irinei Adăscăliței, la domeniul „incluziune socială“.

Premiul „Outstanding Service in Mental Health Field“

În cadrul Galei Gesturilor de Suflet în Sănătate Mintală, organizată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 în parteneriat cu Fundaţia Estuar, Domnul Mag. Bernhard Gut, Coordonator Academic al Proiectului „Professional Training Program for the Practitioners in Social Services for Disadvantaged Communities“ a primit premiul „Outstanding Service in Mental Health Field“, fiind reflectată calitatea serviciilor oferite de CONCORDIA Academia. 

Recunoașterile Galei Comunității Prahovene

Două premii importante au fost primite pe  9 noiembrie 2016 în cadrul Galei Comunității Prahovene, eveniment care a avut loc la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești. Brutăria CONCORDIA a fost nominalizată și premiată pentru categoria „Comunitatea în care doresc să trăiesc“ / Antreprenoriat social, iar proiectul „Servicii integrate pentru familii din zone dezavantajate“ pentru categoria „Asistență socială“.

Premiul Special pentru Implicare Socială

Pe 27 mai 2016, am avut onoarea să primim Premiul Special pentru Implicare Socială acordat proiectului Școala de Meserii CONCORDIA în cadrul Galei Premiilor Capital - Excelență în Afaceri.

Acordarea Înaltului Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României Organizației Umanitare CONCORDIA

Pe 24 septembrie 2015, a avut loc Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit“, organizat de Organizația Umanitară CONCORDIA la Teatrul Odeon din București.Cu această ocazie, a avut loc ceremonia acordării Înaltului Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României Organizației Umanitare CONCORDIA. „CONCORDIA, fondată acum 24 de ani, a devenit astăzi un exemplu pentru mediul non-profit din România. Aceasta pentru că, participând la programele CONCORDIA, tinerii pot învăța o meserie, pot dobândi o locuință și se pot forma ca oameni. Sunt, de aceea, bucuroasă să ofer Înaltul meu Patronaj Organizației Umanitare CONCORDIA.

Premiul „Voluntarul anului“ în domeniul social

La cea de-a cincea ediție a Galei Naționale a Voluntarilor, Romana Sator a fost desemnată „Voluntarul anului în domeniul social“.  Pentru al doilea an consecutiv, suntem onorați să primim acest premiu.  

 

Brutăria CONCORDIA, întreprindere socială susținută de ING Bank România

În cadrul competiției de proiecte lansate de ING Bank România în perioada ianuarie-martie 2015, Organizația Umanitară CONCORDIA a aplicat cu proiectul „Brutăria CONCORDIA, antreprenoriat social în dezvoltare 

Premiul pentru cel mai activ ONG la Raiffeisen Bucharest Marathon

Pe 3 si 4 octombrie 2015, am participat la cea de-a opta ediție a Raiffeisen Bucharest Marathon care are loc în fiecare an în București, obținând premiul pentru cel mai activ ONG în cadrul evenimentului. Participarea la un eveniment sportiv de asemenea anvergură reprezintă o motivație extraordinară, o experiență unică de bucurie și mișcare, care îi vor face pe copii și tineri să simtă că aparțin unei comunități care nu discriminează, îi ambiționează, și le oferă curaj și încredere în propriile forțe.

 

METRO – Starurile Comunității 2014

Pe 19 iunie 2014, CONCORDIA Development S.R.L. a fost numită marea câștigătoare a Competiției METRO - STARURILE COMUNITĂȚII, la care a aplicat cu povestea „Un loc de pregătire a brutarilor adevăraţi“. Premiul proiectului CONCORDIA Development a fost în valoare de 200.000 de lei. Această competiție este un program de recunoaștere a companiilor implicate în susținerea comunităților locale.

Voluntarul anului în domeniul social: Stefanie Studer

Pe 12 decembrie 2014, în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor ediția a IV-a, colega noastră, Stefanie Studer, a fost premiată la Categoria Voluntarul anului cu titlul „Voluntarul anului în domeniul social“ din cei 92 de finaliști de anul acesta.

NESsT România, Competiția Întreprinderilor Sociale 2013

Organizația Umanitară CONCORDIA a aplicat în vara anului 2013 cu unul dintre cele mai provocatoare proiecte lansate până acum, Brutăria CONCORDIA, la Competiția Întreprinderilor Sociale organizate de Fundația NESsT România. CONCORDIA a primit Premiul Competiției NESsT pentru Întreprinderi Sociale 2013-2014 pentru dezvoltarea Brutăriei CONCORDIA și rezultatele obținute privind integrarea socio-profesională a tinerilor dezavantajați, în valoare de 19.000 de dolari. 

ERSTE Foundation Award for Social Integration 2011

Organizația Umanitară CONCORDIA a primit două premii internaționale pentru Brutăria CONCORDIA. Proiectul înscris în competiția Fundației Erste pentru Integrare Socială a fost desemnat câștigătorul premiilor HONORS AWARDS, în care s-au clasat doar 27 de proiecte din Europa Centrală și de Sud-Est, și FIRST CHOICE PRIZE, acordat de către ERSTE GROUP celui mai interesant proiect: Brutăria CONCORDIA. Astfel, Organizația Umanitară CONCORDIA a primit suma de 16.000 euro, sprijin în promovarea proiectelor sale, pentru o perioadă de 2 ani, precum și diverse beneficii din partea BCR România.

 

Facebook Twitter YouTube vimeo