Copiii din CONCORDIA au oferit un mărțișor Alteței Sale Regale Principesa Maria a României

Cu ocazia zilei de 1 Martie, copiii din CONCORDIA au fost foarte emoționați să o întâlnească, la Palatul Elisabeta, pe Alteța Sa Regală Principesa Maria și să-i ofere, cu recunoștință, un mărțișor. Principesa Maria a acordat Înaltul Patronaj Organizației Umanitare CONCORDIA în anul 2015.

Mărțișoarele îmbrăcate în motive românești au fost confecționate chiar de ei la Atelierul de Artă.  Atelierul de Artă este parte din proiectul FERMA PENTRU COPII unde 9 case de tip familial găzduiesc 72 de copii și tineri. Ei beneficiază de hrană zilnică, materiale igienico - sanitare, asistență socială și servicii medicale. Copiii și tinerii merg la școală și se bucură de activități extrașcolare: cursuri de dans popular și dans de societate, karate și instrumente muzicale.  Atelierul de Artă este o activitate recurentă pentru cei mici. Aici ei dau naștere la obiecte cu suflet, modelate din materiale care dau frâu liber imaginației și creativității, fiecare produs fiind unicat. Mai multe imagini aici.

Descărcați comunicatul de presă aici.

____________________________________

Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA  a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova.

Mai multe informații despre proiectele noastre http://www.concordia.org.ro/acasa/