Fii alături de ei!

70 de copii fără sprijinul familiei, ocrotiți de CONCORDIA, au nevoie de tine!

Anul acesta, fiecare dintre noi a simțit cum e să fie departe de familia sa. Copiii din CONCORDIA trăiesc acest sentiment zi de zi, mai ales în aceste vremuri.

Oferă-le sentimentul de ACASĂ! Donează!

Donatie prin EuPlatesc.ro

Donați prin card în LEI:

Donație recurentă

Donați prin card sau printr-un cont PayPal.

Cum mai poți ajuta financiar

Poți să ne poți oferi suport financiar prin:

Donații lunare ce ne vor ajuta să acoperim costurile de îngrijire și educație a copiilor și tinerilor din CONCORDIA

Donații directe și sponsorizări pentru un proiect specific al CONCORDIA sau pentru proiecte pentru copii și tineri, dezvoltate în parteneriat cu compania

Completează contractul de sponsorizare!

Online banking

Beneficiar: Organizația Umanitară CONCORDIA

Raiffeisen Bank | Agenția 13 Septembrie | București

Cont RON: RO32 RZBR 0000 0600 0240 8036

Cont USD: RO59 RZBR 0000 0600 0240 8035

Cont EUR: RO16 RZBR 0000 0600 0240 8033

 

Fii alături de ei!

Acum avem nevoie, mai mult ca niciodată, de sprijin pentru educație pentru copiii care nu pot „merge” la școala online. 72 de copii de la centrele de zi, care trăiesc în comunitățile sărace ale Ploieștiului, nu mai pot veni la centru. Mergem noi la ei și ne asigurăm că ei și familiile lor au tot ce le trebuie să rămână în siguranță. Însă un lucru nu putem face singuri. Să le asigurăm tehnologia necesară pentru ca ei să își continue educația. Donează și tu orice sumă pentru a ne ajuta să strângem 7.200 de euro pentru 72 de tablete. Sau dacă ai o tabletă pe care nu o mai folosești, le-o poți dărui.

Fii alături de ei!

Anul acesta fiecare dintre noi simte cum e să fie singur de Paște, fără familia sa. Copiii din CONCORDIA trăiesc acest sentiment zi de zi, mai ales în aceste vremuri. Noi suntem alături de ei. Ajută-ne să îi ținem în siguranță acum! Donează!

Fii alături de ei!

Nicu este un tânăr cu nevoi speciale care a crescut în mai multe case de copii, unde a avut o viață foarte grea. Apoi a trăit pe stradă.

La CONCORDIA a fost ajutat să treacă peste traume, să se simtă în siguranță și să își găsească un loc de muncă. I-a fost mereu frică să nu rămână fără mâncare, fără serviciu. Una dintre frici s-a adeverit: criza Coronavirus l-a făcut să își piardă locul de muncă. Pentru Nicu e greu să înțeleagă de ce nu poate fi angajat și își face griji pentru că nu știe cum se va descurca. Tot ce își dorește este să poată să-și asigure cele necesare traiului zilnic.

Ca el avem 78 de copii care au ieșit din centrele de plasament și care au devenit adulți. Este o perioadă grea în care trebuie să avem grijă de cei mai vulnerabili. Un tânăr are nevoie de 700 lei pe lună sau de 24 de lei pe zi pentru a trece peste perioada asta.

Ajută-ne să ajutăm! Donează!

Contact

Anca Sandu

Manager Atragere Fonduri Organizația Umanitară CONCORDIA

Mobil: 0040 722 242 448

________________

Facebook Twitter YouTube vimeo